TRI-CUP 2019

I år har vi valgt at lave en tri-cup, i samarbejde med motionafdelingens serieløb, hvor vi medtager to af deres serieløb. Tri-cuppen kommer til at bestå af 5 afdelinger, fordelt over svømning, cykling, løb, og Thise mini-tri. For at man kan blive samlet vinder, skal man havde tiltaget i mindst 3 afdelinger, med sammenlagt flest point for de 3 bedste gennemførte. Dog skal man være opmærksom på, at det kun er den bedste placering af de to løb, der kommer til at tælle med sammenlagt, da vi ikke vil favorisere gode løber alt for meget. Der vil værre afslutning og præmieoverrækkelse til fjordløb, hvor de 3 samlet bedste fra damer og herre vil få præmier, dog skal der være min 5 deltager i m/k. Husk at i også må deltager i alle serieløb, og vil kunne modtage præmier for sammenlagte 3 bedste løb i respektive aldersgruppe.

 

Tilmelding og mere info se link. skiveam.dk/motion/loeb/skive-serieloeb/ Det er gratis for medlemmer fra Skive AM, ikke medlemmer 100kr

 

OBS Når i tilmelder jer, husk at skrive ”Skive Am Tri” under klub, så vi ved at i køre med i tricuppen, plus denne klub kode "skiveam19" så slipper i for at blive afkrævet 100kr. Thise mini-tri tilmelder og betaler man særskilt under m88.dk/ vi overføre placeringerne til race result.


 

Afdelinger Tri-Cup

 

  • Crossløb 6km. lørdag 23 Marts KL 13:30

 

  • Svømning 650m KCM. Lørdag 20 april kl 10:00

 

  • Enkeltstart 28km Flyvej ved indkørslen til Skive Rideklub, til Hagebro T-kryds og tilbage. Torsdag 16 maj KL18:00

 

  • Thise Mini Tri. Lørdag 31 august kL 9:15

 

  • Fjordløb 12km. Lørdag 26 oktober KL13.30