Fra sofa til 5 km

Fra SOFA til 5km på 16 uger

 

Næste hold starter onsdag den 17. Januar 2018 kl 17.30 og du kan tilmelde dig når der åbnes for tilmelding 1/1-2018 kl 17.00. Klik her for tilmelding

Obs max antal 25. Der plejer at være efterspørgsel så vent ikke.

 

Et hold for dig der gerne vil lære at løbe 5 km.

Vi starter nyt hold 2 gange om året - januar og august.

Formålet med Fra SOFA til 5 km gruppen er at finde løbeglæden gennem et socialt, sjovt og seriøst træning. Vi starter helt fra bunden med at løbe og gå, så alle kan være med og komme i gang uden skader.

Det er aldrig for sent at komme i gang og tage ansvar for sin egen sundhed.

Målgruppe: Gruppen er for alle som gerne vil lære at løbe 5 km.

Træning: Vi er et hold som følger et 16 ugers program, hvor vi starter helt fra bunden med at løbe og gå. I løbet af programmet bliver det mere løb og mindre gang. Til slut kan du løbe 5 km.

Vi træner sammen hver onsdag. Der ud over skal du selv træne 2 gange i ugen. Du kan evt. aftale at mødes med andre fra holdet.

Træning foregår fra Skive Stadion og ud i de naturskønne omgivelser her omkring i skoven og ved fjorden. Eller i byen i de mørke perioder. Underlaget vil hovedsagelig, være en kombination af asfalt, grus og skovstier.

Træningsprincipper: Der vil før løbe/gå turen være fokus på opvarmning og styrketræning, så hele kroppen bliver trænet. På turen vil der altid være en fortrop som leder træningen og ruten, og en bagtrop som sørger for, at hele gruppen kommer sikkert hjem. Under løbet vil der flere gange være opsamling, så alle er med fra start til mål, og for at gøre løbet så socialt som muligt.

Princippet er, at alle samler op, så de der ligger bagerst kommer forrest i gruppen og omvendt.

Efter løbet er der fælles udstrækning og erfaringsudveksling på stadion.

 

Med venlig løbehilsen

Trænere på SOFA til 5 km.

Herover holdet januar 2017

Klik på billedet for zoom up

 

 

Herover ser du trænerne Helle Pagaard, Hanne Primdal Nielsen, Anton Primdal, Helle Aaes, Tinna Madsen , Nille Thing,  Rikke Dinesen og Anette Mortensen

Herover ser du trænerne Helle Pagaard, Hanne Primdal Nielsen, Anton Primdal, Helle Aaes, Tinna Madsen , Nille Thing, Rikke Dinesen og Anette Mortensen

SENESTE NYT

Running Cup Skive, 12km Fjordløb

Husk Running Cup Skive med 12 km Fjordløb lørdag d. 6. okt. 2018 kl. 13.30

Mød op på stadion i Cafeteriet senest kl. 13.00 og få udleveret din Chip og brystnummer

Første start på Resenlundbakken kl.…

Læs mere