Elitepolitik

Formål

 

Formålet med Skive AM's elitepolitik er at fastlægge de overordnede retningslinjer for klubledelsen samt atletikafdelingens beslutningsprocesser i det daglige arbejde samt ved udvikling af strategier og målsætninger for klubbens eliteatletikudøvere.

 

 

Målgruppe

 

Elitepolitikken i atletikafdelingen omfatter de atletikudøvere, som deltager i danske og internationale mesterskaber med gode resultater, eller deltager på det absolut højeste nationale plan inden for én eller flere atletikdiscipliner. Elitepolitikken omfatter ikke bredden i klubben.

 

 

Målsætninger

 

Målet med elitepolitikken er at:

  • Skabe optimale og attraktive vilkår og rammer for eliteatletikudøvere.
  • Give den enkelte eliteudøver mulighed for at indfri sit sportslige potentiale.
  • I samarbejde med Dansk Atletik Forbund udvikle ungdomsudøvere og eliteaktive med særlige sportslige udviklingspotentialer.
  • Forbedre træningsmiljøet og det sportslige niveau i klubben samt give de eliteaktive mulighed for at opnå bedre resultater.
  • Fastholde talenter, ungdoms-, senior- og masterselite i Skive AM eller sporten.
  • Rekruttere nye eliteatletikudøvere.
  • Tilsikre at Skive AM kontinuerligt deltager i større mesterskaber i alle aldersklasser samt er konkurrencedygtig med de største atletikklubber i dansk atletik.
  • Afstemme krav og forventninger imellem ledelsen, atletikudvalget, trænere og eliteidrætsudøvere.

 

Mission

 

Skive AM vil aktivt medvirke til, at Danmark kontinuerligt har chance for at vinde medaljer ved internationale atletikmesterskaber.

 

 

Vision

 

Skive AM vil vinde medaljer ved alle danske ungdoms-, senior- og mastersatletikmesterskaber samt kontinuerligt have mindst én atlet i den internationale masterselites top 3.

 

 

Policy

 

For at nå de overordnede mål skal Skive AM kontinuerligt tilsikre, at klubben råder over moderne træningsfaciliteter, opretholder et unikt træningsmiljø, har uddannede trænere på alle niveauer og i alle discipliner samt afsætter økonomiske midler til støtte for udviklingen af klubbens største talenter samt fastholdelse af senioraktive og masters på nationalt og internationalt eliteniveau.

 

 

Skive AMs samlede elitepolitik for atletikafdelingen kan ses HER.

 

SENESTE NYT