De 4 Udvalg

Motionsudvalget 

Formand:

Pt. ubesat post

 

Udvalgsmedlemmer

Inger Olesen

Jørgen Bang

Finn Andersen

Suppleanter:

Kim Høxbro

Birgitte Krejbjerg

 

Løbsudvalget 

Finn Andersen (Tovholder)

Niels Henrik Simonsen

1 ubesat plads

 

Arrangementsudvalg 

Grethe Dahl Larsen 

2 ubesatte pladser

 

Træningsudvalg

Bente Søballe (Tovholder)

Frank Andersen

1 ubesat plads

 

Opgaver Motionsudvalget

 

Inger Olesen er den der modtager mails og tlf opkald til motionsudvalget, og koordinerer hvem der skal reagere på disse. Inger er altså vores kontakt udadtil på alle spørgsmål. I udvalget er hun sekretær og styrer mødeindkaldelse og referater. Inger laver også reservering af lokaler når der er arrangement, dvs lægger reservering ind i Skive Kommunes reserverings system der kører gennem Conventus.

 

Jørgen Bang er den du skal afregne udgifter med. Han har styr på vores budget, og ved hvad der er muligt og ikke muligt. Har du en ide til et projekt, som vi ikke har budget til, kan vi altid kontakte ledelsen via Jørgen. Det er som udgangspunkt Jørgen der har al kontakt til ledelsen

 

Finn Andersen Laver nyhedsbreve til medlemmerne efter behov

 

Kim Høxbro styrer vores opslag på Facebook, og  har det forkromede overblik. Kim laver beretning for motionsafdelingen når året er omme. Kim er kontakt til vores samarbejdsklub Pinen og Plagen, og de fælles arrangementer der kommer ud af dette.

 

Birgitte Krejbjerg styrer motionsafdelingens Trimtex tøjsponsorart. Vi har endnu ikke aftalt hvordan dette bruges. Det kommer senere på året. Men det er Birgitte der koordinerer ordningen for Motion. Hun står også for tilmelding af trænere til DGI kurser og hun står for kontakt til DGI. Birgitte er kontakt til webmaster Niels Henrik Simonsen, og de hjælper hinanden med at hjemmesiden er opdateret. Birgitte holder styr på hvilken trænergruppe, der ved turnus, assisterer ved diverse arrangementer. Birgitte har en ekstra stadionnøgle som udlånes ved relevant behov

Opgaver de 3 underudvalg

 

Løbsudvalget står for diverse løb, som f.eks. Serieløbene. Desuden står løbsudvalget for al tidtagning, hvad enten det er manuelt eller med chip (RaceResult)

 

Arrangementudvalget står for diverse arrangeneter, så som fællesspisning, Skovtroldefest og efterårsfest.

 

Træningsudvalget koordinerer al løbetræning, på mandage og onsdage, samt afholder trænermøder

SENESTE NYT

Skive Serieløb runde 5, Natløb fredag d. 18. Okt.

 

Denne omgang af serieløb er et natløb 🌙 på 5 km. Det foregår i Krabbesholm skov og du skal selv have pandelampe/lygte med 🔆 Ruten er mærket op med gule flag 🚩hele vejen .

Du kan nemt bare tilme…

Læs mere