kategori-orientering-bredjpg

Orientering

 

Bestyrelsen har på grund af Covid-19 besluttet, at klubben følger statsministerens og Dansk Idrætsforbunds anbefaling .

 

Ingen i det danske samfund har vist prøve noget lignende før, og som klub må vi også tage vores ansvar, og følge de henvisninger og anbefalinger der gives – og forhåbentlig dermed være med til at mindske risikoen for smittespredning.

 

Husk!

Alle har godt af frisk luft og godt af at komme ud i naturen. Tag en frisk løbetur i skoven på egen hånd og under hensyntagen til andre. Hold afstand til andre og tænk hele tiden på at tage de nødvendige forholdsregler i forhold til Corona-smittefaren. 

 

Held og lykke med jeres motionering og træning – nu blot hjemmefra i en periode.

 

Venlig hilsen

Bestyrelsen

 

Skive AMOK er Orienteringsklubben under Skive Atletik- og Motionsklub.

 

Orienteringsløb går ud på at finde vej ved hjælp af kort og kompas. Det gælder om at finde den nemmeste og hurtigste vej fra post til post.

 

Orienteringsløb er en god familieidræt. En idræt, hvor det er muligt - samlet eller enkeltvis - at få en sjov dag i naturen med udfordringer, motion og frisk luft.

 

Ved orienteringsløb arrangeres der baner, hvor alle kan være med. Der er plads til alle, både dem, som ønsker at udfordre sig selv på motionsniveau, samt til dem, der sætter sig større mål og gerne vil deltage i orienteringsløb i Danmark eller i udlandet.

 

Klubben arrangerer oplæring i orientering, familie- og motionsorientering, træningsløb og konkurrenceløb.

 

Vi glæder os til at se dig og din familie i skoven!

orientering-2jpg