TRIATHLON

De fleste sportsudøvere har prøvet at komme dertil, hvor man får lyst til at prøve kræfter med noget nyt. I Skive AM Triathlon samler vi alle, der har lyst til kombinationen af svømning, cykling og løb. Der er plads til alle ambitioner, uanset om du ønsker at udfordre dig selv på de kortere distancer eller sætter store mål om at deltage i ironman-stævner i ind- og udland.

Træningstider

Svømning

Medlemskab af Skive AM Triathlon giver adgang til gratis svømmetræning i Skive Badeland på vores faste træningstider:

Mandag kl. 19:15 – 20:15 med instruktør
Onsdag kl. 19:30 – 20:30
Lørdag kl. 10:00 – 12:00

Cykling

Der er ikke faste træningstider. Medlemmerne organiserer selv træningsture sammen gennem triathlonafdelingens facebook-gruppe.

Løb

Vi løbetræner sammen med motionsafdelingen med start fra Skive Stadion:

Mandag og onsdag kl. 17:30
Lørdag kl. 13:00

Ture og stævner

Klubben afholder en klubtur hvert år i april, hvor vi er afsted fra fredag til søndag og cykler et sted i Danmark, for eksempel Rebild Bakker eller Vejle.

I maj arrangerer vi et lille duathlon-stævne, hvor man kan være med som individuel atlet eller som del af en stafet. Stævnet er åbent for alle, også ikke-medlemmer af Skive AM.

Desuden deltager mange fra klubben i Flugten til Hvalpsund den første weekend i juni. Der er ofte også medlemmer af Skive AM Triathlon til start ved stævner i Holstebro, Herning, Silkeborg og Aalborg og ved Ironman Copenhagen.

Du kan finde alle officielle danske stævner på Triathlonforbundets kalender
Kommende events – Triatlon Danmark

Ny i klubben

Du kan kontakte Triathlon-udvalgets formand, hvis du vil høre mere om, hvordan du kan deltage i klubbens aktiviteter og blive medlem. Du er velkommen til at træne med et par gange på prøve, inden du betaler kontingent.

Triathlon-udvalget

Niels Peter B. Sørensen

Formand
Tlf.: 22 93 00 50
Mail: npbs@outlook.dk

René Nielsen

Tri-udvalg
Tlf.: 28 70 44 52
Mail: prumle@hotmail.com

Hardy Winter

Tri-udvalg
Tlf.: 28 40 05 41
Mail: hardywinter@icloud.com

Jens Gregersen

Tri-udvalg
Tlf.: 61 66 73 97
Mail: jens@gre.dk