Kvalifikationskrav

Atletikudøvere der har potentiale til at placere sig blandt de bedste i Danmark, Europa eller i verden, samt følger den planlagte træning regelmæssigt, målrettet og seriøst, kan udtages til klubbens elitesatsning 2015 – 2020.

 

Atleten skal have visionen, evnen og viljen rettet mod eliteidræt. Kunne fastsætte og opnå egne præstationsmål samt have viljen og motivationen til at investere tid og ressourcer i en målrettet konstant og effektiv kontinuerlig træning. Udøveren skal i samråd med træneren desuden stille op til konkurrencer og mesterskaber i den eller de discipliner, som kvalifikation til satsningsgruppen er indfriet i. Herunder stille op til vestdanske og danske mesterskaber i såvel individuelle som holddiscipliner.

 

Kvalifikation for ungdoms- og senioreliten sker efter indfrielse af objektive og subjektive krav. Masterseliten kvalificeres alene på baggrund af internationale topplaceringer. Kvalifikation sker fra den dato, hvor atleten opfylder præstations- eller resultatmålet og et kalenderår frem til afslutningen af en hel ude- eller indesæson.

 

 

Detaljerede kvalifikationskrav

 

POWERTEAM+ 

 

POWERMASTERS

  

SENESTE NYT

VDMU - RESULTATLISTE

VDMU - RESULTATLISTE kan ses på stævnesiden

Læs mere

EM Masters, Århus 2017 - Resultater

Resultater fra EM Masters 2017 i Århus er klar på Stævnesiden

Læs mere

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til Skive Atletik- og Motionsklubs ledelse eller til én af de fire afdeling, er du velkommen til at benytte formularen til at skrive til os. Vi forsøger at besvare alle henvendelser inden for to dage.