Kvalifikationskrav

Atletikudøvere der har potentiale til at placere sig blandt de bedste i Danmark, Europa eller i verden, samt følger den planlagte træning regelmæssigt, målrettet og seriøst, kan udtages til klubbens elitesatsning 2015 – 2020.

 

Atleten skal have visionen, evnen og viljen rettet mod eliteidræt. Kunne fastsætte og opnå egne præstationsmål samt have viljen og motivationen til at investere tid og ressourcer i en målrettet konstant og effektiv kontinuerlig træning. Udøveren skal i samråd med træneren desuden stille op til konkurrencer og mesterskaber i den eller de discipliner, som kvalifikation til satsningsgruppen er indfriet i. Herunder stille op til vestdanske og danske mesterskaber i såvel individuelle som holddiscipliner.

 

Kvalifikation for ungdoms- og senioreliten sker efter indfrielse af objektive og subjektive krav. Masterseliten kvalificeres alene på baggrund af internationale topplaceringer. Kvalifikation sker fra den dato, hvor atleten opfylder præstations- eller resultatmålet og et kalenderår frem til afslutningen af en hel ude- eller indesæson.

 

 

Detaljerede kvalifikationskrav

 

POWERTEAM+ 

 

POWERMASTERS

  

SENESTE NYT

Ranglister opdateret

Verner Kristensen har opdateret klubbens ranglister Senior Top 10, Ungdom Top 20 og Årgangsklubrekorder

Jens Jørgen Kofoed Sørensen har udarbejdet en statistik over SAM's Danske og Vestdanske Mestre …

Læs mere