Klubtøjet - baggrunden

Skive Atletik- og Motionsklub og Trimtex AS, Norge indgik i efteråret 2013 en aftale om levering af SAM-klubtøj.

 

SAM forlænger aftale med Trimtex

 

Trimtex og Skive Atletik- og Motionsklub har indgået en ny aftale, som igen befæster Trimtex' position som leverandør af trænings- og konkurrencetøj til Skive AM’s medlemmer. Aftalen er en forlængelse af den nuværende aftale med yderligere 4 år, så aftalen nu løber frem til 31. december 2025. Med aftalen sikrer vi, at klubbens unikke design og røde farve videreføres på samme høje kvalitetsniveau som hidtil. Det har også vejet tungt, at Trimtex kan levere tøj af høj kvalitet til alle klubbens afdelinger, således at klubbens medlemmer fortsat er let genkendelige i det lokale bybillede, og til stævner rundt omkring i Danmark og udlandet.

 

Trimtex produkterne bliver stadig produceret under meget høje etiske krav. Derfor er du sikret, at produkterne ikke indeholder skadelige stoffer, at produkterne ikke er behandlet med nanosølv som antibakteriel behandling, samt at produktionen foregår på fabrikker, hvor mennesker ikke bliver udnyttet. Salgsansvarlig for Trimtex Danmark, Mikkel Lund, udtaler: jeg er rigtig glad for, at det er lykkedes at forlænge aftalen for yderligere 4 år. Trimtex har haft et godt og konstruktivt samarbejde med Skive AM, og vi glæder os til fortsat at videreudvikle Skive AM’s kollektion af klubtøj til glæde for medlemmerne. Skive AM er med 4 separate afdelinger en klub som spænder bredt, og som altid ligger i toppen inden for dansk ungdomsatletik. Derfor har vi haft et stærkt ønske om en fortsættelse af samarbejdet.

 

Klubtøjs ansvarlig i Skive AM, Dan Hedberg, supplerer: Vi vil fortsat tilstræbe at produkterne kan købes til klub venlige priser, og at webshoppen vil være åben 3-4 gange årligt – samtidigt har klubben fortsat et ”Basis Lager”, så nye medlemmer kan komme til stævner i godkendt SAM Klubtøj fra Trimtex.

SENESTE NYT

Ny kontingentopkrævning for 2024

 

Kære SAM’er

På generalforsamlingen den 25. januar 2024, blev det besluttet at vi i SAM overgår til at betale kontingent via abonnement, på samme måde som man kender det fra telefon, forsikring og …

Læs mere