Kvalifikationskrav

Atletikudøvere der har potentiale til at placere sig blandt de bedste i Danmark, Europa eller i verden, samt følger den planlagte træning regelmæssigt, målrettet og seriøst, kan udtages til klubbens elitesatsning 2015 – 2022.

 

Atleten skal have visionen, evnen og viljen rettet mod eliteidræt. Kunne fastsætte og opnå egne præstationsmål samt have viljen og motivationen til at investere tid og ressourcer i en målrettet konstant og effektiv kontinuerlig træning. Udøveren skal i samråd med træneren desuden stille op til konkurrencer og mesterskaber i den eller de discipliner, som kvalifikation til satsningsgruppen er indfriet i. Herunder stille op til vestdanske og danske mesterskaber i såvel individuelle som holddiscipliner.

 

Kvalifikation for ungdoms- og senioreliten sker efter indfrielse af objektive og subjektive krav. Masterseliten kvalificeres alene på baggrund af internationale topplaceringer. Kvalifikation sker fra den dato, hvor atleten opfylder præstations- eller resultatmålet og et kalenderår frem til afslutningen af en hel ude- eller indesæson.

 

 

Detaljerede kvalifikationskrav

 

POWERTEAM

 

POWERTEAM+ 

 

POWERMASTERS

  

SENESTE NYT