Skovtroldeløbet 2016

 

Resultat Skovtrold 2016 PDF

Resultat Skovtrold 2016 MK. PDF

Resultatliste Skovtrold aldersklasse 2016. PDF

Resultater Skovtroldløb online

Billeder Skovtroldløb

 

Skovtroldeløbet blev afviklet lørdag den25. juni 2016.

Der mødte ialt 59 løbere til start fordelt med 7 kl 13.15 og 52 kl 10.00. Dette er så vidt vi ved rekord for antal deltagere.

Der var lovet byger fra 15.00 men det holdt heldigvis ikke så lidt overskyet gjorde dagen til super løbevejr.

I år havde vi allieret os med Pinen og Plagen med tidtagning så vi brugte chip. Dette lykkedes godt med hensyn til registrering så alle tider blev tagget .

En chip virkede ikke men det så vi hurtigt og alle andre tider blev tagget korrrekt. Men beregningerne som der er rigtig mange af og hvordan data skal sorteres for at vises på den rigtige måde var udfordrende.  Der er når du ser i resultat stadig lidt problemer med at regne rigtigt ud med hensyn til godkendte og ikke godkendte omgange.  

Birgitte Krejbjerg har løbet 11 omgange og alle godkendte, men i resultat står der  11 omgange hvoraf kun 10 er godkendte. Dvs du skal forholde dig til kollonne længst til venstre over omgange og ignorere kollonne med godkendte omgange.

Vi vil bruge chip igen til næste år fordi det letter på arbejdspresset for os der arrangerer tingene. Blot er det for Jesper der styrede teknikken en stor opgave at få softwaren til at vise tingene rigtigt for der er mange beregninger og formler der skal gå op i højere enhed.

Egon Laursen kom tilbage i år efter en pause og troede egentligt at han bare skulle løbe 4 omgange.
Men som dagen skred frem følte han sig godt løbende og endte med 12 omgange en omgang mere end Annfinn Hálságarð der løb 11 omgange og Keld Vejlgaard med 8 omgange.
Så egon blev Skovtroldeherre i år.
Birgitte Krejbjeerg blev med 11 omgange vinder hos kvinderne med Kirsten Sigaard som toer med 10 omgange og Irene Sørensen 7 omgange.
Vandrepokalen blev tildelt Annfinn Hálságarð fordi han stadig er den der har løbet længst nogen sinde for sin præstation med 18 omgange i 2014.

Ruten er 4,35 km så 10 omgange er lige godt og vel en marathon i bakket terræn. Der er 108 højdemeter på en omgang dvs 1080 højdemeter på 10 omgange

Om aftenen var der fest og hyldning af alle løbere. Der var 28 med. Der var selvfølgelig stegt pattegris og som sædvanligt is til dessert. Annfinn sposorerede grisen og alt var i sin skønneste orden. Finn udfordrede Keld i at spise flest omgange is. Med Kelds vindermentalitet og lidt snedige triks vandt han i denne omgang :-)

Er der kommentarer så kontakt Finn Andersen på  finn.andersen2@gmail.com

SENESTE NYT

Indvielse af den nye vandrerute Skive-Sundsøre

Lørdag d. 27 april kl. 13.00 Skive Havn
Afgang fra : Skive stadion kl.12.45
Distance : 5 km ud og så hjem til lørdagskaffe skive stadion
Turleder : Keld Vejlgaard.  tlf. 40149069

Læs mere

Kobjælde Søndags Løbetur 5. Maj til Ulbjerg Klint.

Mødested : Skive stadion kl. 10.00
Start : Sundstrup havn kl. 10.30
Distance : 11 km Hyggetempo.
Turleder : Keld Vejlgaard. tlf. 40149069
HUSK : GUF OG KAFFE TIL BAGEFTER !
VI SES.

Læs mere