14 km gruppen

Formål:
14 km gruppens formål er at tilrettelægge en sjov, god og varieret træning som gør dig i stand til at træne til, og gennemføre, en halvmaraton uden at få skader.

Målsætning:
Gruppen henvender sig til den mere erfarne løber -  dvs han/hun der allerede er i stand til at løbe min 10 km og er er inde i en rytme med at træne 2 til 3 gange om ugen. 
Vi vil tilrettelægge træningen så der både tages hensyn til dem som gerne vil prøve kræfter med deres første halvmaraton og til dem som allerede har prøvet det før.

Vores mål er at opbygge og vedligeholde en stabil grundform, som gør dig i stand til at løbe et halvmaraton. For dem som gerne vil løbe deres første halvmaraton er træningen tilrettelagt sådan at man er i stand til at gennemføre halvmaratondistancen ved Skiveløbet hvert år i september. Den mere erfarne løber vil vi gerne give et godt udgangspunkt og inspiration til fortsat at udvikle sig på distancen.

Træningsprincipper:
Vi træner varieret på forskellige ruter, så vi får en god og sjov træning.  

En gruppe hvor der løbes ca 4.45 min/km (fra 4.5 til 5 min/km)

 

 

 

12 minutters test

Afvikles 3 til 4 gange om året og det er ½ marathon der står for afviklingen og de aftener der er 12 min test vil der være trænere der varmer jer op med 20 min løbetur så man er klar til at løbe 12 min test .

Vedrørende Coopers test (12minutters test) se http://www2.netdoktor.dk/sport/interaktivt/coopertest.htm

   

Du kan se en måde at udregne kondital her. Du skal klikke på rød plet og dreje rundt imens  Klik her

Mvh 14 km trænere

 

SENESTE NYT

Running Cup Skive, 12km Fjordløb

Husk Running Cup Skive med 12 km Fjordløb lørdag d. 6. okt. 2018 kl. 13.30

Mød op på stadion i Cafeteriet senest kl. 13.00 og få udleveret din Chip og brystnummer

Første start på Resenlundbakken kl.…

Læs mere