Klubmesterskaber 2017

Klubmesterskaber for Skive AM er blevet afholdt. Misset du løbet i lørdags (d. 7. oktober) ? Så kommer her lidt om løbet (Fjorløbet) Billedet du ser er fra 2015 fordi det regnede så meget i lørdags at vi ikke tænkte på at tage billeder. Der var mødt 35 frem. De fik en våd tur, men hvad gør det i godt selskab. Der var heldigvis varm kaffe og hygge i cafeteria bagefter. Du ser liste over de forskellige aldersgrupper og hvem der vandt hver aldersgruppe.

 

Resultatliste - sorteret i aldersgrupper her

 

Tillykke til jer alle. Der vil være hyldning og overrækkelse af medaljer til arrangement først i december måned. Jimmi den lette og lynhurtige bager kom først i mål. Du kan se liste over rækkefølge her

 

Resultatliste sorteret efter tid her

 

Løbet var det sidste af vores 5 serieløb. Udregninger kommer senere. Vi har brugt vores chiptidtagning til alle løbene. Niels Henrik, Henning og jeg har stadig noget der skal læres med det system, men alt har indtil nu bare fungeret. Det fortsætter vi med fremad. Så du kommer bare til vore løb. Vi har styr på det. Her bliver jeg nok nødt til at nævne Annette som vi glemte til Fjordløbet, så da hun kom i mål 15 minutter efter 2. sidste løber Rita havde vi pakket sammen og var kørt i cafeteria, fordi vi troede, at vi havde alle i mål -  Mmmh. Næste gang vi har gang i chiptidtagning er 7. januar 2018 til Nytårsløbet. Læg endelig en kommentar ind og hyld deltagere eller promover selv din sejr.

 

Vi ses

Mvh Finn Andersen Løbsudvalget

SENESTE NYT

Ny dato for natløbet

Natløbet i Skive Serieløb flyttes fra mandag d. 7. oktober til Fredag d. 18. oktober

se mere her om Skive Serieløb 

Læs mere