Webshop

SÅ ER DET NU – BESTIL DIT NYE SAM KLUBTØJ  MED 25% MEDLEMSRABAT

 

SAM yder tilskud på  25% - igen en klubfordel til dig – støt TRIMTEX – de støtter dig og os !

 

Tøjet kan bestilles frem til 7.januar 2018 kl. 23:59 – og du kan yderligere købe alt fra TRIMTEX standard kollektion med samme 25% rabat

 

Leveringen sker direkte til dig i uge 7, 2018 uden omkostninger – igen extra service til dig som medlem J

 

 

VIGTIGT : For dig der dyrker atletik på topplan og repræsenterer Skive AM - husk retningslinier for brug af klubtøj ved deltagelse i stævner – tjek hjemmesiden under klubtøj – så sørg for at det er iorden !

 

For at købe SAM / Trimtex tøjet klikker du dig ind her:

 

http://trimtex.dk/ 

 

Hvis du ikke har handlet tidligere, skal du først oprette en profil. Det gøres ved at klikke på "Login eller registrer dig" øverst og derefter på "opret en konto". Udfyld felterne og klik på "Opret konto". Når kontoen er oprettet så klikker du på "Min Konto" øverst og derefter på "Mit Trimtex" i menuen til venstre. Så kommer der et felt hvor der står "Teamkode til ind logning" Der skal du skrive vores teamkode som er "skiveam"

 

Derefter vil du kunne handle SAM klubtøj og TRIMTEX standard produkter med 25% rabat ! 

 

Teamkoden skal kun lægges ind denne gang,  og du kan som medlem til enhver tid kunne handle standard produkter med rabatten. 

 

Har du som medlem handlet tidligere kan bare du  logge ind på din konto, så vil SAM kollektionen være tilgængelige med det samme.

 

 

Eventulle spørgsmål - kontakt Dan Hedberg

 

 

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

Alle produkter i vores klubkollektion bliver ordreproduceret, og kan derfor kun bestilles via webshoppen 3-4 gange om året. Der laves opslag på hjemmesiden når der er åbent for bestilling. Tøjet betales ved bestilling og sendes til din hjemadresse inden for ca. 6-8 uger. På grund af bestillingsfrekvensen og produktionstiden er det derfor nødvendigt at være lidt på forkant med sit behov.

 

Klubben har ved flere lejligheder ydet tilskud til medlemmernes tøjkøb. Dette gøres ved at lave specialtilbud på et eller flere produkter fra kollektionen. Eventuelle tilskud meddeles her på siden.

 

Samtidig med bestilling af klubtøj kan der også bestilles varer fra Trimtex egen kollektion. På disse produkter ydes der 25% rabat i forhold til gældende webpris. (rabatten er fratrukken den viste pris når du er logget ind som medlem)

 

Prøveaften tilstræbes afholdt minimum 1 gang om år. Her kan du komme og se og prøve tøjet. Er du i tvivl om din størrelse, finder du en guide på Trimtex hjemmeside, eller du måske få hjælp hos en af dine klubkammerater som allerede har købt klubtøj.

  

Har du spørgsmål til klubtøjet kan du kontakte:

 

Skive AM: Dan Hedberg  - tlf. 51393322   /   Trimtex: Mikkel Lund – tlf. 22847870

 

 

SENESTE NYT

Indkaldelse til Årsmøde og Generalforsamling 2017

Indkaldelse til ordinært årsmøde

Skive Atletik- og Motionsklub indkalder hermed til ordinært årsmøde

Tirsdag den 24. januar 2017 kl 18.30

I Vip-lokalet på Skive Stadion.

Beretninger, årsrapport sa…

Læs mere

Formandens farvel: af Thor Knudsen

Den Sidste af de ”gamle” forlader bestyrelsen i Spar Nord Arena!

Læs indlæg fra Thor Knudsen her (PDF)

Læs mere

Skive AM forlænger samarbejdsaftalen med Trimtex

 

Klik her for at læse fælles pressemeddelelse

 

Læs mere