Webshop

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Der kan ikke bestilles fra Webshoppen! Hold øje med ny dato.

VIGTIGT: Retningslinjer for brug af klubtøj ved deltagelse i stævner - SKAL FØLGES – tjek hjemmesiden under klubtøj.

For at købe SAM / Trimtex tøjet så læs lige nyttig INFO her:

Inden du kan kan bestille skal du registrere dig/oprette en konto.
Klik på «Login eller registrer dig» øverst til højre. Log ind hvis du har en konto på trimtex.dk fra før ellers klik på “Create an Account” hvis det er første gang du bestiller fra os.

Klik på dette link for at komme til webshoppen: https://trimtex.dk/en/teamshop/skiveam

Eller logind med teamkode: skiveam

Du skal modtage en ordrebekræftelse fra os når din ordre har er gennemført.

Vi anbefaler at bruge internetbrowserne Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks. vil brugere af Internet Explorer kunne opleve nogle problemer.

Gode tips! Kommer man “væk” fra klubsiderne, kan man altid klikke på jeres kundenavn i top menuen for at komme tilbage igen. Husk at I automatisk får 25% på alle Trimtex standard produkter og at I kan handle disse på den samme ordre.

din ordre har er gennemført.

Hvis I har problemer med at logge ind, eller har andre henvendelser, så tag endelig kontakt enten på support@trimtex.dk eller per telefon 89 87 09 00.

Har du spørgsmål til klubtøjet kan du kontakte:

Skive AM: Dan Hedberg - tlf. 41 77 53 76 – mail:dhjskive@gmail.com / Trimtex: Mikkel Lund – tlf. 22 84 78 70