Presse & nyheder

 

Pressemeddelelse - 6 lokale atletikudøvere skal dyste mod Danmarks bedste atleter.

 

Når Danmarks bedste atleter i den kommende weekend mødes i Skive, vil 6 lokale atleter fra Skive AM være at finde i de stærke felter. Om snakken om lokale medaljedrømme havde foregået for et par måneder siden, så var det en snak som hurtigt var forstummet. Men her få dage før den danske elite vender tilbage til Spar Nord Arena for 11. gang, så går der måske nogle stykker rundt med en lille sommerfugl i maven.

 

Hent pressemeddelelsen i pdf-format HER

 

 

Pressemeddelelse - Senior-DM i indendørs atletik, 17.-18. februar 2018

 

For 11. år i træk samles Danmarks bedste atletikudøvere til DM indendørs i Spar Nord Arena (tidl. Sparbank Arena), som er Danmarks nationalarena for indendørsatletik. Den lokale klub Skive AM er igen arrangør af mesterskabet, som er kendt for højt resultatniveau og professionel stævneafvikling.

 

Hent pressemeddelelsen i pdf-format HER 

 

 

Tilbageblik på 10 mesterskaber med ”stjerneøjeblikke” i Spar Nord Arena

 

Sidste år fejrede DM 10 års jubilæum i Spar Nord Arena i Skive. Det 11. DM i streg venter lige om hjørnet. En tangering af antallet af mesterskaber i Atleticum i Malmø, hvor mesterskaberne blev afholdt før den første rundbane i Danmark så dagens lys i 2007. Året efter arrangerede Skive AM det første DM i Spar Nord Arena. Der er sket meget siden da – både med de fysiske forhold ti Spar Nord Arena og det generelle niveau i Dansk Atletik.

 

Hent artiklen i pdf-format HER

 

 

  

DM-inde 2017 - Wilson Kipketer besøgte Skive

 

 

 

Presseansvarlig

Annette Nørgård Jensen

Tlf.nr.: 30 34 08 55

E-mail