Webshoppen er åben !


SÅ ER DET NU – BESTIL DIT NYE SAM KLUBTØJ  MED 50% MEDLEMSRABAT

 

SAM yder igen tilskud på 50% - igen en klubfordel til dig – støt TRIMTEX – de støtter dig og os !

Tøjet leveres direkte til dig i uge 15 – SAM betaler fragten.

 

Tøjet kan bestilles frem til 3. marts kl. 23:59 – og du kan yderligere købe alt fra TRIMTEX standard kollektion med 25% rabat.

PS : Mød Mikkel fra TRIMTEX til DM i Sparnord Arena på søndag d. 17. februar og få en snak omkring bestilling af dit nye SAM klubtøj.

 

VIGTIGT: For dig der dyrker atletik på topplan og repræsenterer Skive AM - husk retningslinjer for brug af klubtøj ved deltagelse i stævner – tjek hjemmesiden under klubtøj. 

For at købe SAM / Trimtex tøjet klikker du dig ind her:

 

http://trimtex.dk/ 

 

Hvis du ikke har handlet tidligere, skal du først oprette en profil. Det gøres ved at klikke på "Login eller registrer dig" øverst og derefter på "opret en konto". Udfyld felterne og klik på "Opret konto". Når kontoen er oprettet så klikker du på "Min Konto" øverst og derefter på "Mit Trimtex" i menuen til venstre. Så kommer der et felt hvor der står "Teamkode til ind logning"

 

Der skal du skrive vores teamkode som er "skiveam".Derefter vil du kunne handle SAM klubtøj med 50% rabat og TRIMTEX standard produkter med 25% rabat ! 

 

Teamkoden skal kun lægges ind denne gang,  og du kan som medlem til enhver tid kunne handle standard produkter med rabatten. Har du som medlem handlet tidligere kan bare du  logge ind på din konto, så vil SAM kollektionen være tilgængelige med det samme