Världsungdomsspelen Gøteborg

Klubtur til Gøteborg 29. juni. – 3. juli 2017 for 14+

 

Atletikafdelingen arrangerer klubtur til verdensungdomsstævnet i Gøteborg og håber, at rigtig mange af jer har tid og lyst til at deltage.

 

Vi rejser torsdag den 29. juni kl. 13.30 og returnerer til Skive ca. kl. 05.30 mandag den 3. juli. Der bliver arrangeret fælles transport i bus til og fra Frederikshavn. Vi går ombord på færgen i Frederikshavn og sejler direkte til Gøteborgs centrum. Herfra er der ca. 1,5 km gåtur til hotel Scandic Europa, der ligger ca. 1 km fra Ullevi Stadion.

 

Skive AM giver tilskud til turen. Egenbetaling er derfor kun 1.100 kr. Beløbet dækker transport, stævnegebyr, hotel inkl. morgenmad samt aftensmad søndag. Øvrige måltider og udgifter betaler man selv. Alle får desuden en indgangsbillet til Liseberg.

 

Stævnet starter fredag og slutter søndag. Hver dag tager alle deltagere med til Ullevi og hepper på kammeraterne, også selv om man evt. har en konkurrencefri dag.

 

Deltagere skal stille op i klubtrøje og bukser fra Trimtex til konkurrencer / ceremonier.

 

Tilmelding sker ved at indbetale 1.100 kr. med dankort på dette link.

 

Tilmeldingsfristen er den 23. maj 2017.

 

POWERTEAM kan efter eget valg benytte deres elitestøtte til turen og tilmelde sig under ”Powerteam Världsungdomsspelen”.

 

Tilmelding til discipliner: Klubben ser gerne, at du deltager i din favoritdisciplin samt én til to yderligere efter aftale med din træner. Udskriv og aflever denne side til din træner eller holdlederen Kim Risvig. Du kan også sende en mail til Kim Risvig. Husk at skrive din fødselsdato.

 

Yderligere praktiske oplysninger tilgår efter tilmeldingsfristen.

 

 

Tilmeldte

 

 Startlister

SENESTE NYT

Stævner opdateret

Oversigt over stævner på Skive Stadion / Spar Nord Arena opdateret på stævnesiden

Læs mere

VDMU - RESULTATLISTE

VDMU - RESULTATLISTE kan ses på stævnesiden

Læs mere

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til Skive Atletik- og Motionsklubs ledelse eller til én af de fire afdeling, er du velkommen til at benytte formularen til at skrive til os. Vi forsøger at besvare alle henvendelser inden for to dage.